02188019244 - 02188019243

تعداد بازدید: 152
جلوگیری هیات مدیره از پارک مکاشین-دادگران حامی

مشکل با هیئت مدیره برای استفاده از پارکینگ

فهرست مطالب

در سند ملک نوشته شده که” پارگینک قطعه 10 بمساحت 11 مترمربع، اما مساحت همین قطعه 20 مترمربع است. یعنی 8متر طول و 2/5 متر عرض و هیچکس جز بنده حق استفاده را ندارد. در این پارگینک 2 ماشین راحت پارک میشود و مزاحمتی برای همسایکان ندارد و انها هم همکاری میکنند.هیئت مدیره ساختمان میگوید که جای یک ماشین است و 2 ماشین پارک میکنم باید ماهیانه مبلغی به انها پرداخت کنم و حتی برای عدم پرداخت اجاره پارگینک 2% جریمه هم میکنند. ایا کار هیت مدیره قانونی است ؟ این پارگینک سندی است .در اساس نامه مجتمع نوشته شده : در صورت تاخیر در واریز بدهی متعلقه بس از موعد مقرر به ازای هر روز دیر کرد به میزان ماهیانه 2درصد بصورت روز شمار به ان بدهی جریمه تعلق میکیرد… بنده شارژ ماهیانه را مرتب پرداختم ولی برای رنگ آمیزی نما و دوربین قدری تاخیر داشتم و اکنون مدیریت حدود 2000000 تومان جریمه نموده است . ایا این جریمه های تصاعدی 2 درصد روز شمار قانونی است و مدیریت حق جریمه کردن ساکنین را دارد ؟؟. علیرغم پرداخت شارژ ماهیانه مدیریت اجازه استفاده اسانسور را نداد.اگر این 2 موضوع را به دادگاه شکایت نمایم دادگاه به بنده رای میدهد؟ این جریمه ها مرتب روزانه افزایش می یابد.بنده چکار کنم آنها خیلی اذیت میکنند.

گرفتن شارژ بیشتر توسط هیات مدیره-دادگران حامی

آیا هیئت مدیره حق مطالبه شارژ اضافه برای پارک دو ماشین در پارکینگ خودم را دارد ؟

  • بنابر ماده 23 قانون مدنی هر مالکی نسبت به مایملک خود حق هرگونه تصرف و انتفاع را دارد. باتوجه به این ماده، مالک ساختمان حقِ تصرف و انتفاع و انتقال نسبت به مال خود را دارد. 
  • در رابطه با مشکل با هیئت مدیره ساختمان در خصوص نحوه استفاده از پارکینگ باید گفت به موجب ماده 576 قانون مدنی طرز اداره کردن اموال مشترک، تابع شرایط مقرره فی مابین شرکاء خواهـد بود.
  • همچنین به موجب ماده 6 قانون تملک آپارتمان ها چنانچه قراردادی بین مالکین یک ساختمان وجود نداشته باشد کلیه ی تصمیمات مربوط به قسمت های مشترک به اکثریت آراء مالکینی است که بیـش از نصــف مساحت تمام قسمت های اختصاصی را مالک باشند ؛درواقع بنا بر این ماده، اداره ی امورمربوط به قسمت های مشــترک ساختمان در وهله ی اول همانند حکم قانون مدنی برابر قرارداد مقرر بین مالکین یعنی همان شـرکا است.
جلوگیری هیات مدیره از پارک ماشین-دادگران حامی
مطالبه شارژ اضافه توسط هیات مدیره-دادگران حامی

پاسخ به پرسش مشکلات پارکینگ با هیات مدیره ساختمان

♦  در پاسخ به پرسش شما باید گفت در خصوص پارگینک و حق استفاده از پارکینگ برای تعداد بیشتری خودرو از آنچه در سند نوشته شده حرف هیئت مدیره درست است شما جز با رضایت هیئت مدیره و قبول شرایط آنها حق وارد نمودن خودرو بیشتر به فضای پارکینگ را ندارید.

در خصوص پرداخت هزینه اضافه برای ورود خوردرو بیشتر این خواسته منطقی است . چون ورود خودروی بیشتر باعث بالا رفتن اصطحلاک و مستلزم استفاده و گذر از قسمت های مشاعی است و این خواسته منطقی است .در خصوص پرداخت جریمه و خسارت دیر کرد از قرار 2 % در ماه این خواسته هیئت مدیره موجه و منطقی نیست و چیزی شبیه نزول و ربا است .

البته شاید نظر همه مراجع این نباشد و آن را به توافق بر سر تنظیم اساسنامه توجیه کند . اما به نظر نگارنده تاخییر در پرداخت تعهد پولی و تعهدی که موضوع آن وجه رایج است جز مبلغ خسارت تاخییر تادیه که قانون گذار کیفیت و میزان آن را مشخص نموده قابلیت پرداخت مبلغ دیگری وجود ندارد .

 ♦  لازم نیست شما در مورد خسارت راجع به شارژ ساختمان و نحوه پرداخت آن شکایت کنید چون فعلا دعوایی وجود ندارد و اگر از شما شکایتی شد شما پاسخ خواهید داد. 
 ♦  بهتر است قبل از هر اقدامی برای مشاوره حقوقی حضورا به یک وکیل مراجعه کنید .

مستندات قانونی – مشکل پارکینگ با هیت مدیره ساختمان

پاسخ داده شده توسط کارشناس حقوقی ما 

5/5 - (1 امتیاز)
دیدگاه و کامنت خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *