X

 لایحه اعتراض به منع تعقیب

لایحه اعتراض به منع تعقیب

پس از اینکه فردی با اعادی وقوع یک جرم شکایت و دعوای خود را در دادسرا آغاز کرد و پس از طی مراحل تحقیق و تعقیب جرم در دادسرا ممکن است نظر مقام دادسرا (دادیار یا بازپرس) بر مجرمیت یا منع تعقیب باشد. نتیجه تصمیم به مجرمیت صدور قرار جلب به دادرسی و نتیجه تصمیم به برائت و گناهکار نبودن متهم صدور قرار منع تعقیب است. در صورتیکه شاکی به قرار صادر شده معترض باشد می تواند در دادگاه کیفری (حسب مورد دادگاه کیفری 1 و 2) نسبت به قرار منع تعقیب اعتراض کند.

 

  |  
بازدید: 92854
  |  
امتیاز: Article Rating

لایحه اعتراض به قرار

 

لایحه اعتراض به قرار منع تعقیب 

ریاست محترم دادگاه کیفری دو تهران
باسلام 
احتراماً درخصوص پرونده به شماره ............. که درتاریخ 96/11/03 منتهی به صدور قرار منع تعقیب از شعبه 4 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه یک (شمیران) تهران شد و درتاریخ 96/11/18 ابلاغ گردید مراتب اعتراض موکل را به قرار صادره به شرح ذیل به استحضار عالی  می رساند ؛ 
موکل و خانم ........... دارای رابطه زوجیت بوده و زوجین به اتفاق مبادرت به اخذ حکم طلاق توافقی از شعبه 260 دادگاه خانواده مجتمع قضایی شهید باهنر تهران نمودند و طلاق ایشان نیز در تاریخ 96/04/03 در دفتر ثبت طلاق شماره ... حوزه ثبت تهران  گردید. پس از سپری شدن مدت زمان نه چندان طولانی، خانم .......... و آقای ............ (پدر خانم ...........) به کرات با موکل تماس گرفته و با به کاربردن الفاظ و کلمات رکیک و زشت مبادرت به توهین و تهدید و فحاشی و قذف موکل نمودند و به موکل نسبت های ناروا داده موجبات آزار و اذیت ایشان را فراهم ساختند.

مستندات شکواییه مطروحه عبارتند از : 

الف- فایل صوتی و صدای ضبط شده . 
ب - پرینت تصویر اسکرین شات پیام های ارسالی . 
ج - شهادت شهود . 
د - پاسخ استعلام از اپراتور همراه اول . 


هر یک از دلایل اشاره شده به ترتیب به شرح ذیل به استحضار عالی می رسد ؛ 
الف - همانطور که ذکر شد فایل صوتی و صدای ضبط شده خانم ....... و پدر ایشان ( آقای.......) از جمله مستندات و دلایل شکواییه است ، که با کمال تأسف بازپرس محترم دادسرا هیچ گاه به آن ها اعتنایی ننمودند و این در حالی است که محتوای فایل های صوتی گویای تماس های تلفنی مکرر ایشان با موکل است و در تمامی این تماس ها نیز موکل را آماج کلمات زشت و رکیک و خلاف ادب خود قرار داده اند و به موکل نسبت های ناروا داده اند لکن به چنین دلیل قابل توجه و مهمی وقعی ننهادند و فقد دلیل را مستند چنین قراری دانسته اند .
ب‌- علاوه بر فایل صوتی ، پرنیت تصویر اسکرین شات پیام های ارسالی ایشان به موکل نیز مستند شکوائیه قرارگرفته است و در آن پیام ها نیز ( در صورت مطالعه توسط مرجع تحقیق ) کلمات توهین آمیز و الفاظ رکیک به کار رفته به وضوح قابل رؤیت و مشاهده بوده است لکن با کمال تأسف این دلیل اثباتی نیز از دید مرجع تحقیق مغفول مانده و بی توجه به آن ها چنین قرار قابل تأمل و حیرت انگیزی صادر شده است .
ج‌- شهادت شهود و مطلعین نیز ازجمله دلایل ابرازی و استنادی شکواییه مطروحه است به نحوی که در زمان تماس های  مکرر خانم و آقای ....... ( مشتکی عنهم ) ، موکل صدای ایشان را روی اسپیکر (بلندگو) گوشی قرار داده و به وضوح ایشان شنونده مکالمه فی مابین موکل و این اشخاص بوده و به طور کامل محتوای بیانات و توهین و فحاشی ها و نسبت های ناروای ابرازی به موکل را شنیده و قادر به ادای شهادت هستند و میتوانند شهادت دهند که خانم و آقای ........ با موکل تماس گرفته اند و چه الفاظی و کلماتی را گفته اند ، لکن علی رغم تمامی این تفاسیر بازپرس محترم شهود را احضار ننمودند تا شهادت ایشان را استماع کنند و با توجه به اظهارات ایشان تصمیم شایسته و در خور اتخاذ کنند نه اینکه فقدان دلیل را دست مایه چنین قرار شتاب زده ای قرار دهند. 
د- مطابق با اولین دستور صادره از سوی مرجع تحقیق (دادسرا) براساس شماره موبایل های خانم ....... ( ........ ، ........ ، ........ ) و آقای ......... (.........) و ریز مکالمات و پیامک های ایشان ( ورودی و خروجی ) از اپراتور مربوطه (همراه اول) استعلام به عمل آمد و کثرت تماس ها و پیام های ارسالی این دو شخص و مراتب پیامک ها و تماس های خانم و آقای ........... به موبایل موکل محرز گردید و  مورد گواهی و تأیید قرار گرفت ولیکن این امر نیز توجه مرجع تحقیق و بازپرس محترم را به مجرمیت ایشان جلب ننموده است و شکوائیه مطروحه را فاقد دلیل برداشت کرده اند و دلایل ابرازی که هر یک از ایشان به تنهایی برای صدور قرار مجرومیت کافی بوده است ، تماماً با بی توجهی بازپرس محترم مواجه شده و نادیده گرفته شده است .
بازپرس محترم دادسرا حداقل کار ممکن را هم در راستای تحقیق صورت ندادند و خانم و آقای ....... را احضار ننمودند و این در حالی است که پیش از ارجاع به شعبه 4 بازپرسی به کلانتری مربوطه دستور داده شد که ایشان حداقل از طریق تماس تلفنی به کلانتری جهت ادای توضیح احضار شوند ولیکن علی رغم تماس با ایشان از طریق کلانتری و تعیین زمان مشخص برای حضور ، این اشخاص از حضور درکلانتری امتناع نمودند و از دستور صادره عدول نمودند و با این حال باز هم بازپرس محترم اندکی برآن نشدند، تا در مقام اخذ توضیح از ایشان برآیند و درخصوص شکایت مطروحه از ایشان توضیح بخواهند و این امر نهایت بی توجهی بازپرس محترم را نسبت به رسیدگی به شکایت مطروحه آشکار می نماید و این در حالی است که اگر خانم .......... و آقای ........... توسط دادسرا و شعبه بازپرسی احضار می شدند می بایست به وضوح بیان می نمودند که چرا چنین الفاظ  زشت و ناشایست و نسبت های ناروایی را در رابطه با موکل به کار برده و موجبات آزار و اذیت ایشان را فراهم داشته اند . 

علیهذا با عنایت به دلایل و مدارک ابرازی ، مراتب مطروحه و اوضاع و احوال حاکم بر پرونده و با عنایت به بی توجهی حیرت انگیز مرجع تحقیق به دلایل استنادی صدور چنین قرار شتابزده ای، تقاضای نقض قرار صادره و صدور اوامر مقتضی از محضرعالی مورد استدعاست. 

باتشکر و تجدید احترام

 

جهت ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری کلیک کنید  - 88019243

2.85 از 5 (41 امتیاز)
پرسش و پاسخ‌های متداول
تا 20 روز پس از ابلاغ قرار شاکی می تواند نسبن به قرار نمنع تعقیب اعتراض نماید.
قرارهای منع تعقیب صادره در دادسرا، در دادگاه کیفری دو مورد رسیدگی قرار می گیرند. قرارهای منع تعقیب صادره در دادگاه کیفری دو ، در دادگاه کیفری یک مورد رسیدگی قرار می گیرند. قرارهای منع تعقیب صادره در دادگاه کیفری یک، در دیوان عای کشور مورد رسیدگی قرار می گیرند.
خیر، نظر مرجع رسیدگی کننده به شکایت از قرار منع تعقیب قطعی بوده و مجدداً قابل اعتراض نیست.مگر در قالب اعمال ماده 477 از قانون آیین دادرسی مدنی.
با جستجوی عباراتی نظیر : ((اعتراض به قرار منع تعقیب)) یا ((لایحه اعتراض منع تعقیب)) یا ((وکیل برای اعتراض به قرار منع تعقیب)) در سایت گوگل و موتورهای جستجو و با دسترسی به اطلاعات و نوشته های ارائه شده توسط آن وکیل در سایت وی می توانید به میزان دانش و تخصص ایشان پی برده و وکیل مورد نظر خود را انتخاب کنید.
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

دسته بندی مطالب و مقالات

Skip Navigation Links.

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.