X

 بهترین وکیل دادگستری در تهران، ایران

بهترین وکیل دادگستری در تهران، ایران

پیدا کردن بهترین وکیل دادگستری یا وکیل خوب در ایران - تهران شاید در نگاه و نظر اول کار پیچیده ای باشد. اما علیرغم تمام تبلیغات منفی که در تلویزیون ایران و بعضی فیلم ها علیه وکلا دیده می شود باید گفت روش و منش بیشتر وکلا در ایران، مشی و روش شرافتمندانه و اخلاق مدارانه است. برای یک وکیل خوب دادگستری تنها یک چیز ضرورت و خصوصیت و اصالت دارد و آن اینکه از حق و منافع موکل خود با تمام وجود و با تمام توان دفاع نماید. البته بسیاری از وکلا (از جمله ما در دفتر وکالت دادگران) بر این نکته تاکید دارند که وکالت فردی را بپذیرند که حقی مشروع و قانونی برای وی متصور است. قبل از انتخاب وکیل توصیه میشود برای اینکه انتخاب بهتری داشته باشید این مطلب را مطالعه نمائید.

 

  |  
بازدید: 8057
  |  
امتیاز: Article Rating

بهترین وکیل دادگستری

 

انتخاب بهترین وکیل دادگستری 

  •  چنانچه به دنبال انتخاب بهترین وکیل دادگستری در ایران و شهر تهران، برای طرح دعوای خود یا دفاع در دادگاه هستید، بهتر است بدانید وکیل خوب کسی است که با داشتن احاطه و اشراف کافی به مسائل حقوقی و داشتن تخصص لازم در پرونده های ارجاعی به وی بتواند در تنگناهای دادرسی موکل خود را به نحو صحیح راهنمایی و هدایت نماید.
  • کسی را می توان شایسته عنوان بهترین وکیل دادگستری دانست که در مواردی که نیازی به طرح دعوا یا شکایت در دادگاه نیست، موکل خود را با راهنمایی غلط در مسیری دور و نا آشنا غرق نمی کند.
  • به دو دلیل ممکن است افراد خود را ناگزیر و ناچار از مراجعه به دادگستری و مراجع قضایی بدانند؛ یکی موردی که فردی از انها شکایت نموده یا ادعایی مطرح کرده است و دیگری موردی که خود شخص قصد طرح شکایت و دعوایی علیه دیگران را دارد.
  • مراجعه به دادگستری و اثبات وجود یک حق یا دفاع در مقابل یک ادعا چون باید مستند و منطبق با قواعد حقوقی و قوانین موضوعه باشد و چون مسائل حقوقی اموری تخصصی و پیچیده هستند ضرورتاً قبل از هر اقدام باید با یک وکیل دادگستری متخصص در آن امر و با تجربه مشورت نموده یا پیگیری آن دعوا و شکایت را به وی سپرد.
  • شاید بتوان گفت در پروسه تصمیم برای طرح یک دعوا یا مقارن دفاع در مقابل یک ادعا مهم ترین و تاثیر گذارترین بخش کسب آگاهی از مسائل حقوقی و نیز پیدا کردن یک وکیل و مشاور حقوقی خوب است.
  • داشتن یک وکیل دادگستری خوب و با تجربه امنیت ، نتیجه و طی مسیر درست را تضمین می نماید و در مقابل عدم دقت در انتخاب وکیل دادگستری و عدم تنظیم یک رابطه درست با وکیل میتواند مسائل حقوقی و دعوای مطروحه را پیچیده تر نماید. شدیداً توصیه میشود در انتخاب وکیل دادگستری دقت نموده و با وسواس یک وکیل خوب و باتجربه و مسئولیت پذیر و وظیفه شناس انتخاب کنید.
  •  ویژگی های حرفه ای و اخلاقی وی در کنار تحصیلات و سابقه او می تواند او را مشمول عنوان بهترین وکیل دادگستری کند. در هر حال وکلای درستکار فقط به جنبه دریافت حق الوکاله توجه نمی کنند، بلکه مصلحت و غبطه موکل و یافتن راهکار صحیح که حتی گاهی می تواند در ابعاد سازش بین طرفین یا عدم تنظیم شکوائیه یا دادخواست طرفین خلاصه شود را سرلوحه کار خود قرار می دهد.
  •  اگر اولین بار است که به یک وکیل دادگستری یا مشاور حقوقی مراجعه می کنید به اندازه کافی در مورد توانایی های علمی و عملی، حسن شهرت، تعهد، امانت داری و سایر خصوصیاتی که برای یک وکیل خوب لازم می دانید، تحقیق کنید.
  • دوستان و آشنایان و بستگان شما که قبلا برای پرونده خود در دادگستری، وکیل داشته و از عملکرد وکیل یا مشاور خود راضی بوده اند، معمولا مرجع تحقیق خوبی هستند.

 

مراقب کارچاق کن ها و واسطه ها باشید. در اطراف مراجع قضایی معمولا افرادی در حال پرسه زدن هستند که وعده های آن ها ممکن است برای شما وسوسه انگیز باشد. به هیچ وجه به جملاتی مانند: "من با فلان … ارتباط دارم" یا "دو سه روزه حکم را به نفعتان میگیرم" و … اعتماد نکنید. اطمینان داشته باشید کسی که برای حل یک مساله قضایی قول ارتباط و نتیجه مثبت میدهد، وکیل دادگستری یا مشاور حقوقی نیست. چرا که طول مدت رسیدگی به پرونده و نتیجه آن در دست وکیل دادگستری نیست، بلکه این امور تحت اختیار مرجع قضایی است.

 

  •  به جای تمرکز و دقت بر روی سن و جنسیت وکیل دادگستری، در مورد توانایی های او در انجام موضوع پرونده تمرکز کنید. این که گاهی می شنوید وکلای سالخورده باتجربه تر هستند یا وکلای جوان پیگیرتر از مسن ها هستند و یا این که خانم ها دلسوزتر از آقایان هستند یا آقایان شجاعت بیشتری در مواجهه با محاکم دارند، همه و همه نسبی است و عکس همه آن ها نیز صادق است. پس بهتر است به جای تمرکز بر روی این موارد بر روی خصوصیاتی همچون حسن شهرت، امانتداری و توانایی های علمی وکیل دادگستری و مشاور حقوقی در حل مشکل تان، تمرکز کنید.
  •  قبل از مراجعه به دفتر وکالت و ملاقات حضوری با وکیل دادگستری، در صورت امکان از طریق تماس تلفنی با وی مذاکره کنید. طرز پاسخگویی وکیل دادگستری و مشاور حقوقی به شما و اشتیاق وی برای حل مشکلتان بسیار تعیین کننده و مهم است. فراموش نکنید بهترین وکیل دادگستری و مشاور حقوقی واقعی کسی است که به مفاد سوگند نامه اش پایبند بوده و کمک به موکل را، وظیفه و تکلیف خود میداند. حال آن که افراد غیر وکیل و شیاد فقط به فکر خالی کردن جیب شما هستند.
  •  قبل از مراجعه به دفتر وکالت و ملاقات با وکیل دادگستری، تمامی مدارک مربوط به پرونده یا موضوع را به همراه مدارک شناسایی خود، آماده کرده و به همراه داشته باشید. سعی کنید سوالات خود را از قبل یادداشت کنید تا آن ها را فراموش نکنید.

 

 

سوالات حقوقی مرتبط با وکیل دادگستری

1- انواع وکیل دادگستری چیست ؟

انواع وکیل دادگستری و افرادی که می تواننند از حقوق اشخاص در دادگاه ، دادسرا و سایر نهادهای حقوقی و قضایی دفاع کنند عبارتند از:

الف- وکیل پایه یک دادگستری دارای پروانه و مجوز وکالت از کانون وکلای دادگستری

ب- کارآموز وکالت دارای پروانه کارآموزی و مجوز از کانون وکلای دادگستری

ج- وکیل موضوع ماده 187 قانون برناممه سوم توسعه

د- کارآموز موضوع ماده 187 

ه- وکیل اتفاقی

 

توصیه می شود برای مطالعه دقیق تر این موضوع به مطلبی تحت عنوان (آشنایی با شغل وکالت دادگستری - انواع وکیل دادگستری) در سایت ما مراجعه کنید.


2- منظور از وکیل دادگستری ماده 187 چیست ؟

در سال 1378 مجلس وقت با هدف فراهم نمودن امکان اخذ مجوز وکالت توسط دانشجویان بیکار حقوق و کسانی که موفق به قبولی در آزمون علمی سخت و دشوار کانون وکلا نشدند اقدام به تصویب و درج لزوم تاسیس و تشکیل نهادی تحت عنوان مرکز امور مشاوران حقوقی و وکلا و کارشناسان موضوع ماده 187 در قانون برنامه سوم توسعه نمود.نتیجه این اقدام تا کنون عملاً این بوده است که فارغ التحصیلان حقوق و متقاضیان دریافت پروانه وکالت که موفق به دریافت پروانه از کانون وکلا نمی شوند تقریباً تماماً با شرکت در آزمون این مرکز موفق به اخذ مجوز وکالت شده و متاسفانه بعضاً بدون اینکه صلاحیت علمی لازم را داشته باشند. 

بر خلاف کانون وکلا که نهادی مستقل از حاکمیت است، مرکز امور مشاوران کاملا زیر مجموعه و تحت تفوق قوه قضاییه و مخالف قاعده ضرورت استقلال وکیل و قاضی به عنوان دو بال فرشته عدالت.


3- وکیل دادگستری کانون وکلا یعنی چه ؟

کانون وکلا نهادی است که بیش از صد سال از تاسیس آن و نزدیک به 70 سال از استقلال آن می گذرد. این نهاد اولین، مهم ترین و اصلی ترین نهاد صدور پروانه و مجوز وکالت برای متقاضیان وکالت در ایران است و مشابه آن تقریباً در تمام کشورهای دنیا با رعایت رکن استقلال از نهاد قضاوت وجود دارد.وکلای دادگستری دارای مجوز از کانون وکلا معمولاً دارای دانش و تبحر بیشتری هستند و با توجه به طی مراحل گزینش استاندارد و معقول قابیلت اعتماد و اتکای بیشتری به آنها وجود دارد.


4- وکیل دادگستری پایه 2 چه کارهایی می تواند انجام دهد ؟

در حال حاضر در ایران وکیل دادگستری پایه دو یا کارگشا و یا غیر آن وجود ندارد و  غیر از وکیل پایه یک دادگستری تنها می توان به کارآموزان وکالت اشاره کرد و البته شاید بتوان با مسامحه به کارآموز وکالت، وکیل پایه دو گفت.کارآموزان وکالت حق قبول وکالت پرونده های در صلاحیت دیوان عالی کشور و پرونده هایی که مرجع تجدیدنظر آنها دیوان عالی کشور باشد و نیز پرونده های مالی با خواسته بیش از 200 میلیون تومان را ندارند.


5- یک وکیل دادگستری خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشد ؟

توصیه می شود برای اطلاع دقیق از ویژگی های یک وکیل دادگستری خوب مطلب مندرج در لینک زیر را مطالعه کنید.

 


6- چطور می شود پروانه وکالت دادگستری گرفت ؟

برای اطلاع از مراحل گرفتن پروانه وکالت دادگستری توصیه می شود مطلب مندرج در لینک زیر را مطالعه نموده و به طور کامل مطالعه نمایید.


7- خطرات شغل وکیل دادگستری چیست ؟

وکیل دادگستری و شغل وکالت دادگستری مورد حمایت هیچ نهادی نیست و وکیل دادگستری در عین اینکه حامی قربانیان و مظلومان است خود هیچ حمایتگر رسمی ای ندارد و متاسفانه نهادهای حاکمیتی و قوه قضاییه و طرف دعوا و حتی بعضاً موکل وکیل را مورد حمله و هجمه قرار می دهد.


8- مزایا و ویژگی های خوب شغل یک وکیل دادگستری چیست ؟

از آن جهت که وکیل دادگستری خود صاحب یک کسب و کار است و کنترل و اراده و روش و اعتقاد خود را برای طی مسیر به کار میگیرد شاید بتوان گفت وکالت دادگستری از بهترین حرف و مشاغل است.


9- درآمد یک وکیل دادگستری چقدر است ؟

درآمد تعریف شده و ثابتی برای یک وکیل وجود ندارد و علاوه بر اینکه این مبلغ در مورد وکلای مختلف متفاوت است بلکه حتی یک وکیل در مواعد و زمان های مختلف درآمد و عایدی متفاوتی دارد.به عبارت دیگر دستمزد یک وکیل می تواند به طور متوسط در ماده از صفر تومان تا یک میلیارد تومان در ماده باشد.(این گفته مربوط به اوایل سال 2021 میلادی و اوایل 1400شمسی است)

 

جهت ارتباط با وکیل با سابقه و پایه یک دادگستری کلیک کنید  - 88019243

3.42 از 5 (38 امتیاز)
پرسش و پاسخ‌های متداول
طبیعتاً ما جز خودمان به کسی اعتماد نداریم تا به عنوان وکیل دادگستری به شما معرفی کنیم با این حال ما در سایت خود راه های شناخت و پیدا کردن یک وکیل خوب دادگستری را آورده ایم می توانید با مراجعه به سایت دادگران به آگاهی کامل در این زمینه دست پیدا کنید.
دستمزد وکیل دادگستری مبلغ ثابتی نیست و با توجه به موضوع وکالت و مرجع رسیدگی و نحوه اقدام  وکیل و شهر محل استقرار وکیل و تعهدی که وکیل به شما می دهد و در نهایت درجه انصاف آن وکیل دادگستری مبلغ متغییر است.تنها نکته ثابت این است که اساس تعیین میزان دستمزد وکیل توافق وی با موکل است.
ما خود وکیل دادگستری هستیم در صورت تمایل می توانید از قسمت تماس با ما یا ارتباط با ما به راه های تماس و ارتباط دسترسی پیدا کرده و پس از هماهنگی مراجعه نمایید.
1- وکیل کانون وکلا 2- کارآموز وکالت (کانون وکلا) 3- وکیل موضوع ماده 187 4- وکیل اتفاقی
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

دسته بندی مطالب و مقالات

Skip Navigation Links.

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.