X

نمونه فرمها و اوراق حقوقی و قضایی

نمونه فرم های دادگستری و اوراق قضایی

گزیده‌ای از نمونه فرم های دادگستری تهیه شده توسط دادگران حامی

 نمونه فرم استشهادیه انحصار وراثت (طبقه اول)

نمونه فرم استشهادیه انحصار وراثت (طبقه اول)

ماده 9 قانون انحصار وراثت- «هرگاه معلوم شود كه مستدعي تصديق با علم به عدم وراثت خود، تحصيل تصديق وراثت نموده يا با علم به وجود وارثي غير از خود تحصيل تصديق برخلاف حقيقت كرده است كلاهبردار محسوب و علاوه بر اداي خسارت به مجازاتي كه به موجب قانون براي اين جرم مقرر است محكوم خواهد شد.

  |  
بازدید: 104103
  |  
تاریخ انتشار: 29 آذر 1399
  |  
امتیاز: Article Rating

 

نمونه استشهاديه گواهي انحصار وراثت - (طبقه اول)

به گواهي مي طلبم خانم ها و آقاياني را كه آگاه هستند شادروان ...... در تاريخ ..... در شهر ..... آخرين اقامتگاه دائمي خود در گذشته است و هنگام فوت:

الف: (تعداد ... پسر) ...... داشته/ نداشته به نام ............. .     

ب: (تعداد .... دختر) ..... داشته/ نداشته به نام ......... .     

پ: (تعداد ..... همسر دائمي) ...... داشته/ نداشته به نام  ...... .    

ت: مادر  ......... داشته/ نداشته به نام ........ .     

ث: پدر ............ داشته/ نداشته به نام ....... .     

و وراث ديگري غير از افراد نامبرده بالا ندارد و در موقع فوت مذهب متوفي ....... بوده و دارائي او كمتر/بيشتر از مبلغ  .... ميليون ريال بوده است تا اطلاعات خود را در اين برگ بنويسند.                                   

 امضاءمتقاضي


1-گواه اول:

اينجانب نام ....... نام خانوادگي ....... شغل ..... سن ..... شماره شناسنامه ..... صادره .....فرزند ........ كه با خانواده (نام متوفي) ...... از نزديك آشنا هستم ولي رابطه خويشاوندي با درگذشته و بازماندگان او ندارم و فاقد محكوميت كيفري مي باشم، خداوند متعال را در نظر گرفته سوگند ياد مي كنيم كه جز به راستي چيزي نگويم و با علم به مقررات و مجازات گواهي دروغ بشرحيكه در پشت اين ورقه نوشته شده است و التزام به راستگويي مراتب بالا را كلا گواهي مي كنم.

امضاء گواه


2-گواه دوم:

اينجانب نام ....... نام خانوادگي .......... شغل ..... سن ..... شماره شناسنامه ....... صادره ..... فرزند ..... كه با خانواده (نام متوفي) ..... از نزديك آشنا هستم ولي رابطه خويشاوندي با درگذشته و بازماندگان او ندارم و فاقد محكوميت كيفري مي باشم، خداوند متعال را در نظر گرفته سوگند ياد مي كنيم كه جز به راستي چيزي نگويم و با علم به مقررات و مجازات گواهي دروغ بشرحي كه در پشت اين ورقه نوشته شده است و التزام به راستگويي مراتب بالا را كلا گواهي مي كنم.

امضاء گواه


3-گواه سوم:

اينجانب نام ...... نام خانوادگي ........ شغل ..... سن ..... شماره شناسنامه ..... صادره .....فرزند ...... كه با خانواده (نام متوفي) ....... از نزديك آشنا هستم ولي رابطه خويشاوندي با درگذشته و بازماندگان او ندارم و فاقد محكوميت كيفري مي باشم، خداوند متعال را در نظر گرفته سوگند ياد مي كنيم كه جز به راستي چيزي نگويم و با علم به مقررات و مجازات گواهي دروغ بشرحيكه در پشت اين ورقه نوشته شده است و التزام به راستگويي مراتب بالا را كلا گواهي مي كنم.

امضاء گواه


توجه: سردفتر اسناد رسمي قبل از امضاي شهود، مندرجات هر دو صفحه استشهاديه را براي گواه قرائت خواهد كرد اين ورقه بدون قلم خوردگي بايد تنظيم شود و كليه جاهاي خالي خطوط بايد پر شود.

 


مجازات گواهی و شهادت دروغ

ماده 10- قانون انحصار وراثت: هر شاهدي كه در موضوع تحصيل تصديق وراثت برخلاف حقيقت شهادت دهد براي شهادت دروغ تعقيب و به مجازاتي كه براي اين جرم مقرر است محكوم خواهد شد.

ماده 218- قانون مجازات عمومي: هر كس اعم از شهود و مطلعين و مميزين و اهل خبر، در امور حقوقي شهادت دروغ بدهد و يا عامداً برخلاف واقع اظهار عقيده كند كه در حكم محكمه موثر گردد، خواه كتبي، خواه شفاهي، به حبس تأديبي از يازده روز الي يكسال محكوم مي شود و اگر در ازاء شهادت دروغ يا اظهار عقيده برخلاف واقع وجه يا مالي گرفته باشد علاوه بر مجازات فوق به تأديه دو برابر آنچه كه گرفته است محكوم مي شود.

 

مقررات مربوط به گواهي و شهادت

1- در موارد زير گواه بايد از دادن گواهي خودداري كند:

الف) در صورتي كه بين گواه و يكي از اصحاب دعوي قرابت نسبي يا سببي تا درجه سوم از طبقه دوم باشد.

ب) در صورتي كه بين گواه و كسي كه گواه به ضرر او داده مي شود دعوي مدني يا جزايي فعلاً مطرح باشد و يا دعوي جزايي سابقاً مطرح بوده و هنوز 5 سال در صورت جنايي بودن و 2 سال در صورت جنحه از صدور حكم قطعي نگذشته باشد.

پ) در صورتيكه بين گواه و يكي از اصحاب دعوي سمت خادم و مخدومي باشد.

2- ماده 1313 قانون مدني- (شهادت اشخاص زير پذيرفته نمي شود)

الف) محكومين به مجازات جنايي

ب) محكوميت به امر جنحه كه محكمه در حكم خود آنها را از حق شهادت دادن در محاكم محروم كرده باشد.

ج) اشخاص ولگرد و كسانيكه تكدي را شعل خود قرار دهند.

د) اشخاص معروف به فساد اخلاق

ه) كسانيكه نفع شخصي در دعوي داشته باشند           

و) شهادت ديوانه در حال ديوانگي.

 

 

2.94 از 5 (31 امتیاز)
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

جستجو

آرشیو زمانی

Skip Navigation Links.

رزرو وقت مشاوره حقوقی با وکیل

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.