حکم جعل قرارداد فروش خودرو و استفاده از سند جعلی چیست ؟
سلام. بنده خودرو سمند تاکسی به شخصی دادم برای کار کردن و بعد از 4 سال ایشان ادعای مالکیت دارد و خودرو را به ظاهر به شخصی فروخته است و از من شکایت کرد برای سند به نام زدن و یک قولنامه دستی و کاملا جعلی را در پرونده گذاشتن و بنده از ایشان به اتهام جعل اسناد و استفاده از سند مجعول در دادگاه کیفری استان کرمان شکایت کردم و قاضی پرونده را به کلانتری دادن و مامور کلانتری آشنای طرف مقابل بنده بود و به نفع ان پرونده را کامل کرد و قاضی به نفع طرف مقابل بنده رای دادن در صورتی که سند کاملا جعلی می باشد و آن شخص در کلانتری هویت برادر خود را جعل کرد و چون در قولنامه نام برادرشان بود خود را به نامی که در قولنامه جعلی بود معرفی کرد .از شما درخواست راهنمایی دارم .ممنون
امتیاز:
|
تعداد بازدید: 3445
تجدیدنظر از آرای کیفری
- ماده 426 قانون آیین دادرسی کیفری بیان میدارد : دادگاه تجدیدنظر استان مرجع صالح برای رسیدگی به درخواست تجدیدنظر از کلیه آرای غیرقطعی کیفری است، جز در مواردی که در صلاحیت دیوانعالی کشور باشد.
- دادگاه تجدیدنظر استان در مرکز هر استان تشکیل میشود. این دادگاه دارای رئیس و دو مستشار است، دادگاه تجدیدنظر و شعب دیوانعالی کشور با دو عضو نیز رسمیت دارند.
- ماده 427 همین قانون آرای غیر قابل تجدید نظر را بیان نموده است: آرای دادگاههای کیفری جز در موارد زیر که قطعی محسوب می شود، حسب مورد در دادگاه تجدید نظر استان همان حوزه قضائی قابل تجدید نظر و یا در دیوان عالی کشور قابل فرجام است:
الف- جرائم تعزیری درجه هشت باشد.
ب- جرائم مستلزم پرداخت دیه یا ارش، درصورتی که میزان یا جمع آنها کمتر از یک دهم دیه کامل باشد.
تبصره ۱- در مورد مجازات های جایگزین حبس، معیار قابلیت تجدید نظر، همان مجازات قانونی اولیه است.
تبصره ۲- آراء قابل تجدید نظر، اعم از محکومیت، برائت، یا قرارهای منع و موقوفی تعقیب، اناطه و تعویق صدور حکم است. قرار رد درخواست واخواهی یا تجدید نظر خواهی، درصورتی مشمول این حکم است که رای راجع به اصل دعوی، قابل تجدید نظر خواهی باشد.
- در غیر موارد فوق آرای صادره از دادگاه های کیفری قابل تجدید نظر میباشند.
- بنا بر مواد بالا میتوانید از رای صادره تجدید نظر خواهی نمایید.
- توجه داشته باشید مهلت تجدید نظرخواهی 20 روز از تاریخ ابلاغ رای میباشد.
- در هر حال چنانچه در دادگاه تجدید نظر، نظر کارشناس حقوقی مبنی بر مطابقت امضای موجود در سند با امضای شما باشد، در دعوای الزام به تنظیم سند نیز محکوم خواهید شد. (همینطور چنانچه مهلت تجدید نظرخواهی را از دست داده باشید و نظر کارشناس در دادگاه بدوی مبنی بر مطابقت امضای موجود در سند با نمونه امضای شما باشد.)
- ولی چنانچه نظر کارشناس فاقد تایید تطابق امضای موجود در قرارداد با نمونه امضای شما باشد، امکان انجام اقداماتی برای موفقیت شما در دعوی الزام به تنظیم سند رسمی خودرو وجود دارد.
- قبل از هر اقدامی برای اخذ نتیجه مطلوب با شماره های موجود در سایت برای اخذ مشاوره حقوقی تماس حاصل نمایید.
جهت ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری کلیک کنید - 88019243