سرقت گوشی موبایل همراه با آزار و ضرب و شتم
سلام شخصی از من یك گوشی سرقت كرده مرا در كوچه مورد ضرب و شتم قرار داده و روسری مرا برداشته و تهمت و افترا زده است من هم شکایت كرده ام میخواهم بدانم چه حکمی برای جرم سرقت این شخص در نظر میگیرند ؟
امتیاز:
|
تعداد بازدید: 1418
سرقت مقرون به آزار
- ماده 652 قانون مجازات اسلامی مقرر میدارد: هر گاه سرقت مقرون به آزار باشد و یا سارق مسلح باشد به حبس از سه ماه تا ده سال و شلاق تا (۷۴) ضربه محکوم میشود و اگر جرحی نیز واقع شده باشد علاوه بر مجازات جرح به حداکثر مجازات مذکور در این ماده محکوم میگردد.
- ماده 614 قانون مجازات اسلامی مقرر داشته: هر کس عمداً به دیگری جرح یا ضربی وارد آورد که موجب نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا منتهی به مرض دایمی یا فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل مجنی علیه گردد در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد چنانچه اقدام وی موجب اخلال در نظم و صیانت و امنیت جامعه یا بیم تجری مرتکب یا دیگران گردد به دو تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد و در صورت درخواست مجنیعلیه مرتکببه پرداخت دیه نیز محکوم میشود.
تبصره - در صورتی که جرح وارده منتهی به ضایعات فوق نشود و آلت جرح اسلحه یا چاقو و امثال آن باشد مرتکب به سه ماه تا یک سال حبس محکوم خواهد شد.
- پس با توجه به جراحت وارد امده شخص مجرم یا قصاص میشود و یا ملزم به پرداخت دیه جنایت وارده. علاوه بر این با وجود شرایط مذکور در ماده شخص مجرم به حبس نیز محکوم خواهد شد.
- ماده 697 قانون مجازات اسلامی مقرر میدارد: هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری راصریحاً نسبت دهد یا آنها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب میشود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید جز در مواردی کهموجب حد است به یک ماه تا یک سال حبس و تا (۷۴) ضربه شلاق و یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد.
تبصره - در مواردی که نشر آن امر اشاعه فحشا محسوب گردد هر چند بتواند صحت اسناد را ثابت نماید مرتکب به مجازات مذکور محکوم خواهدشد.
- مواد بالا مربوط به مجازات هر یک از جرایم به صورت جداگانه میباشد. چنانچه در دادگاه کلیه جرایم مذکور اثبات شود قواعد تعدد مادی جرم نیز اعمال میشود.
جهت ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری کلیک کنید - 88019243